Vítejte na stránkách nového portálu Energy Wood.

Podrobné informace o zkušebním provozu nového obchodního systému.

Zkušební provoz v testovací verzi je již spuštěn.
Portál je v tuto chvíli ve zkušebním provozu, nemusí tedy být dostupné všechny funkcionality, které jsou chystané pro ostré nasazení, jedná se zejména o:

  • Zařazování do databáze poskytovatelů
  • Automatické generování faktur z vyhrané aukce nebo aukce koupené formou "kup teď"
  • Automatické navyšování aktuální částky pravidlem (robot)
  • Rozesílání emailů při vyhrání aukce
  • Hodnocení nákupu/prodeje

Auktualizované dne: 13.1.2017

Stejně tak může v průběhu testování docházet k drobným změnám a úpravám ať vlastností samotného systémového řešení. Nechystáme ale žádné zásadní změny, které by nějakým výrazným způsobem ovlivnily nebo narušily běžný provoz - systém je plně připraven pro práci a nemusíte mít obavy jej použít. 

Celý systém je koncipován jako aukční obchodní řešení, kde je minimalizována možnost jakéhokoliv výpadku.

Jak se zapojit

Pro zapojení do testování nového obchodního systému je zapotřebí u nás mít aktivní uživatelský účet, případně se u nás REGISTROVAT.

Také si promyslete, zda jste producent dřevního odpadu a chcete nabízet materiál k prodeji nebo jste obchodník a chcete materiál nakupovat prostřednictvím našeho systému. Samozřejmě, že můžete být oběma zároveň a tak Vám aktivujeme obě funkce.

Jestliže se tedy chcete účastnit testovacího provozu, nejprve si, prosím, důkladně pročtěte OBCHODNÍ PODMÍNKY Provozovatele. Registrací stvrzujete obchodní podmínky, které jsou platné!

Co testovat

  • Vytvoření nové aukce
  • Obchodní možnost – formou příhozu
  • Obchodní možnost – formou Kup teď

Jedná se o zkušební provoz, rádi bychom tedy nasimulovali standardní použití běžnými uživateli. Nejvíce nám tedy pomůžete tím, že budete vytvářet nové obchodní příležitosti (Aukce) a současně se zúčastníte dražby nebo koupě prostřednictvím funkce „KUP TEĎ".

Pokud ale budete mít chuť, nebojte se testovat i více do hloubky - vyzkoušejte široké spektrum kategorií nabízených komodit, otestujte si aplikaci v terénu prostřednictvím polygonní mapy, vyzkoušejte připojení z různého internetového prostředí, včetně mobilních dat.



Budeme samozřejmě rádi, pokud se s námi o nabyté poznatky a případné nedostatky podělíte, využijte k tomu nejlépe náš kontaktní e-mail: info (a) energywood tecka cz

Napište nám jakékoliv postřehy - co se Vám líbilo a naopak nelíbilo, co byste zlepšili a co byste si představovali úplně jinak. A samozřejmě nás upozorněte, pokud něco nebude fungovat tak, jak by mělo.

Pokud se nechcete zúčastnit testování a počkáte na ostrý provoz, tak se prosím zaregistrujte a my Vás budeme průběžně informovat. 


Ostrý provoz v plně funkční verzi bude spuštěn 23.01.2017!

Děkujeme za Váš čas a přízeň.

dot